Președintele PSD Dâmbovița: Suntem pregătiți să ne batem în cele 89 de localități. Vom câștiga cel puțin 60!

adrian tutuianu 8

PSD Dâmbovița se află în plin proces de finalizare a listelor de candidați pentru alegerile locale din iunie. Sunt stabilite, deja, numele pentru aproximativ 70 de localități, urmând ca în restul să se decidă în următoarele 2 săptămâni. Se fac sondaje de opinie care să limpezească lucrurile acolo unde sunt nedumeriri.

Altfel, președintele organizației județene, Adrian Țuțuianu, se declară optimist în perspectiva rezultatelor pe care partidul le va obține în iunie și mizează pe succesul în cel puțin 2/3 din primăriile județului:

Ne dorim să câștigăm Consiliul Județean și, dacă putem, facem majoritate singuri; dacă nu, vom discuta pe eșichierul politic dâmbovițean cu toată lumea, inclusiv cu Partidul Național Liberal. Eu cred că e interesul județului să avem o guvernare stabilă. Discutăm și cu Mișcarea Populară, vom discuta și cu ALDE, vom discuta și cu Partida Romilor și, dacă atitudinea UNPR se schimbă, în sensul de a fi corecți și civilizați cu noi, vom discuta și cu ei. Toate posibilitățile sunt deschise, pentru că avem nevoie de stabilitate politică și de un consiliu județean puternic, care să ducă toate aceste proiecte mai departe, până în 2020.

Suntem pregătiți să ne batem în cele 89 de localități. Eu vă spun că vom câștiga cel puțin 60.

În Partidul Social Democrat vor veni oameni, vor mai pleca oameni, c-așa se întâmplă întotdeauna. Încerc să aduc oameni de calitate, pentru că niciodată nu mi-a fost teamă de oamenii inteligenți, ci, știți cum e, câteodată lupți mai greu cu alții. Partidul nu este un partid închis. Nu are nimeni un scaun pe care trebuie să stea la nesfârșit. Stă cine are performanță.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Riposta de la Columna TV.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.