Primarul Cristian Stan anunță explozia unui subiect cu acuzații foarte grave la adresa candidaților PNL Târgoviște!

cristian stan

Subiect de foc în ultima săptămână de campanie electorală. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat astăzi că în următoarele 2 zile vor fi făcute publice datele unei caracatițe financiare în care sunt implicați candidatul PNL pentru primăria municipiului și candidați PNL de pe lista pentru consiliul local. Stan spune că subiectul este documentat cu date și cifre concrete și pronunță 3 infracțiuni foarte grave: abuz în serviciu, conflict de interese și evaziune fiscală. Amănuntele, potrivit primarului, le vom afla mâine și poimâine:

În zilele următoare vom demonstra cu date, cu dovezi, cum bugetul municipiului Târgoviște a fost spoliat ani de-a rândul, sistematic, săptămână de săptămână, zi de zi, de către cel care se vrea primarul municipiului. În opinia mea, sunt întrunite elementele constitutive a cel puțin 3 infracțiuni: abuz în serviciu, conflict de interese și evaziune fiscală, lucruri pe care, repet, în zilele următoare le vom documenta atât opiniei publice, cât și organelor cu competențe în domeniu.

M-am săturat de minciuni, m-am săturat de manipulări, m-am săturat de oameni care pozează într-un fel de „Mesia” pentru administrația publică locală, dar care, pe ascuns, folosindu-se de pârghiile pe care, la un moment dat, le-au avut, s-au folosit de funcția deținută pentru a-și încheia și duce la bun sfârșit afaceri deosebit de profitabile. Și lucrul acesta îl vom demonstra. Vom demonstra cum hotărâri de consiliu local au fost călcate în picioare, vom demonstra cum oameni au fost intimidați de poziția avută la un moment dat, pentru a închide ochii și a permite derularea unor anumite activități. Vom prezenta cum, în această caracatiță de sustragere a banului public, au fost implicate rude ale actualilor candidați la funcția de consilier local pe lista PNL, bineînțeles, în colaborare strânsă cu candidatul la funcția de primar. Mâine și poimâine vom face lumină și aștept ca și organele abilitate să facă lumină!

Comandat de PSD Dâmbovița
Realizat de Dumitru Petruț Viorel PFA
Cod mandatar: 21160002

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.