PROIECT pentru romii din Glod (Moroeni) în vederea obținerii actelor de proprietate!

moroeni - glod

Comunicat de presă:

Primăria Comunei Moroeni, implementeaza  in perioada iulie-ocotombrie 2014 proiectul „SUNT PROPRIETAR„  proiect finantat de Agenția Națională pentru Romi în parteneriat cu Instituția Prefectului Dâmbovița, Asociația Tinerilor Europeni în Societate, Directia Publică Comunitară de Evidență a Persoanelor Dâmbovița.

Scopul proiectului este acela de a facilita pentru 200 de gospodării de romi din Comuna Moroeni, sat Glod, obţinerea actelor de proprietate/titluri de proprietate asupra construcţiilor şi terenurilor aferente acestora, precum şi obţinerea cărţilor de identitate acolo unde este cazul. Prin aplicarea proiectului se atinge un punct important şi anume: dobândirea dreptului de proprietate, delimitarea clară a limitelor de proprietate şi întinderea acestora în funcţie de care beneficiarii vor fi plătitori de taxe şi impozite, înregistrarea cu numere cadastrale a proprietăţilor şi înscrierea în cartea funciară.

Obiectivul principal este acela de asigurare a oportunităţilor de dobândire a actelor de proprietate pentru 200 de gospodării aflate în comunitatea de romi din satul Glod Com. Moroeni, Judeţul Dâmboviţa

Obiectivele  specifice:

1. Sprijinirea membrilor celor 200 de gospodării în vederea întocmirii dosarelor pentru eliberarea actelor de proprietate/titluri de proprietate.

2. Facilitarea accesului la serviciile publice de evidenţă a persoanelor în vederea eliberării cărţilor de identitate.

Lansarea proiectului „Sunt Proprietar” va avea loc in data de 12.07.2014 in cadrul Primariei Moroieni, ora 11.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.