Proiectul „Casa Soarelui” din Târgoviște, la final. Inaugurarea, pe 2 octombrie!

casa soarelui (1)

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, însoțit de vicepreședintele Marin Antonescu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița – Cristiana Bucur și membrii unității de implementare, a mers astăzi să vadă rezultatul proiectului de modernizare și extindere a Complexului de servicii sociale „Casa Soarelui” din Târgoviște.

Execuția a ajuns la final, urmând a se realiza în zilele următoare lucrări de amenajare în curtea Complexului, pentru ziua inaugurării: 2 octombrie!

Proiectul a presupus reparații și recompartimentări la construcția existentă, reabilitarea sistemului de încălzire și o extindere (construcție nouă P+2) pentru un nou tip de servicii. Astfel, se va înființa Centru de recuperare, socializare și consiliere a copilului cu dizabilități, care va fi adresat suferinzilor de sindrom Down și copiilor cu autism.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 3,9 milioane lei, din care aproximativ 3 milioane lei reprezintă asistență financiară nerambursabilă.

Onoare muncii!

casa soarelui (2) casa soarelui (3) casa soarelui (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.