PSD Dâmbovița / Corneliu Ștefan, reacție la atacurile lui Alexandru Oprea: Cartonaș galben! Să înceteze!

Ipocrizia discursului despre „unitate” și „echipă” de la vârful PSD Dâmbovița este evidentă, fără foarte multe eforturi de atenție. S-a întâmplat la o conferință de presă recentă ca președintele CJD, Alexandru Oprea, să-și desființeze public unul dintre vicepreședinți, pe Luciana Cristea (vezi aici). N-a fost singura dintre pesediști care a trecut prin ținta președintelui (un alt exemplu este directorul SC LDP – Cristian Avanu sau fostul președinte CJD – Daniel Comănescu) și, deși argumentele oferite public de Alexandru Oprea țin de (ne)îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, mai toți observatorii scenei politice au văzut în asta un atac la adresa oamenilor apropiați deputatului Corneliu Ștefan.

Care deputat vine astăzi și îi oferă o replică președintelui CJD, arătâdu-i și un simbolic cartonaș galben:

Dânsul se vede că este puțin mai tânăr în Partidul Social Democrat și nu are experiența necesară pentru a discuta aceste probleme în cadrul organizației. Trebuie să-i aduc aminte că este președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ales dintre cei 22 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat. PSD a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean, nu le-a câștigat dânsul, uninominal.

În al doilea rând, îmi doresc și ne dorim cu toții – am discutat și cu parlamentarii și primarii – să înceteze aceste atacuri la adresa colegilor și în interiorul partidului și în exterior, dar și pe anumite site-uri, facebook. Eu cred că lucrurile astea nu fac bine PSD și unității despre care tot vorbim la fiecare conferință de presă, dar o afișăm mai puțin în anumite cazuri.

Din punctul meu de vedere, dl președinte Oprea a luat un cartonaș galben cu acel atac asupra mai multor colegi. Îmi pare rău că nu a învățat nimic de când a luat roșu și a fost eliminat. Eu cred că aceste lucruri trebuie să le discutăm în cadrul organizației și îmi doresc, o spun a doua oară, să înceteze cu toate atacurile și cu tirada de acuze la adresa colegilor din PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Domnule C Ștefan eu am spus că Luciana Cristea i ți atârnă ca un bolovan de gât acum vad ca vrei sa te scufunzi cu ea . Multă lume se întreabă de ce ti ai promovat fină in functie când nu o recomanda nici pregătirea nici inteligenta.Alexandru Oprea are dreptate meritrocratia și competența sa învingă nu cuceririle și amantlicuriile mai ales cand sunt sponsorizare din banul public.

  2. cînd o să înțelegi, copile, că în ochii conducerii superioare (na, că mi-a scăpat!) politicienii locali sînteți niște șoșonari?
    îți spun eu: cînd o să aveți sînge în instalație să vă bateți să ajungeți bărbați de stat.
    punct!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.