PSD Dâmbovița – punct de vedere oficial față de ce se întâmplă pe scena politică!

psd-microfon

Comunicat de presă

În data de 16.06.2017, a avut loc ședința Comitetului Executiv Județean la care au fost prezenți peste 230 de membri și invitați. În urma discuțiilor, s-au decis, în unanimitate, următoarele:

 1. Susținerea deciziilor statutare ale Comitetului Executiv Național adoptate în zilele de 14 și 15 iunie 2017, apreciind că punerea în aplicare, fără niciun fel de abatere sau întârziere, a programului de guvernare aprobat de Parlament, reprezintă obligația Guvernului susținut de Partidul Social Democrat și un angajament luat față de români, care trebuie respectat.
 2. Parlamentarii PSD, membri ai Organizației Dâmbovița, vor susține moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat și ALDE, ca fiind singura soluție constituțională în contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu.
 3. Facem apel la unitate, solidaritate și responsabilitate către toți membrii partidului, insistând pe faptul că nimeni, indiferent de poziția pe care a ocupat-o sau pe care o ocupă în stat, nu are dreptul moral să-și urmărească interesul propriu în detrimentul intereselor românilor care ne-au acordat încredere.
 4. Partidul Social Democrat are datoria să alcătuiască, în termenul cel mai scurt, un nou guvern care să asigure punerea în aplicare a programului de guvernare votat de Parlament, care are ca principale obiective creșterea economică și creșterea nivelului de trai pentru toți românii.
 5. Așa cum a dovedit în multe ocazii, Partidul Social Democrat are maturitatea politică necesară să depășească asemenea momente dificile și să ducă la îndeplinire obiectivele asumate.

 Președinte PSD Dâmbovița,
Senator Adrian Țuțuianu

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. moshu49 says:

  Minunaților, măi dragă v-ați demis propriul guvern și ați declanșat o criză politică inutilă, totul Pro-Famiglia!, afectând stabilitatea și imaginea țării, economia, interesul public.
  Ați declarat despre propriul guvern că este neperformant (să-ți faci cruce cu mîna stîngă cînd miniștrii parlamentari vor vota moțiunea de cenzură!).
  Consider că nu mai aveți nicio îndreptățire să solicitați din nou guvernarea.
  Ce garanție oferiți că nu veți investi un alt guvern incompetent? Niciuna!
  Mai mult – și asta șochează, că sînteți oameni cu școală multă! – gașca mea de pensionari (6 + 1 venetic) vă acuză de pactizarea și favorizarea infractorului cu patalama. 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.