PSD Dâmbovița: „Ziua judecății”, amânată cu o săptămână! 3 puncte în ședința CEx-ului!

psd dambovita (3)

Ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, care era programată pentru ziua de mâine, 26 ianuarie, se amână cu o săptămână, pentru ziua de vineri, 2 februarie. Motivul a fost explicat de președintele PSD Târgoviște, primarul Cristian Stan: mâine se întâmplă la București ședința Comitetului Executiv Național al PSD, iar primele zile de săptămâna viitoare sunt dedicate învestirii noului guvern, inclusiv votul din plen.

Cu privire la ordinea de zi a ședinței, aceasta va cuprinde 3 puncte:

  • Informare asupra deciziilor Comitetului Executiv Național al PSD;
  • Analiza reprezentanților PSD în Consiliul Județean Dâmbovița;
  • Desemnarea candidatului/candidaților pentru funcțiile de conducere în Consiliul Județean Dâmbovița.

Chiar dacă, de la microfonul conferințelor de presă, liderii PSD se feresc să spună asta, Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița va tranșa situația actualului președinte al CJD, Alexandru Oprea, în sensul de a rămâne membru PSD sau a fi propus pentru excluderea din partid. Menținerea lui Oprea în fruntea administrației județene pare exclusă ca variantă.

Cristian Stan: Eu cred că în perioada următoare veți vedea că lucrurile se vor clarifica. Nu vreau să intru pe un tărâm al speculațiilor, dar, repet, într-o săptămână, maxim două, toate lucrurile se vor clarifica, inclusiv referitoare la o poziție a Comitetului Executiv Național față de o eventuală propunere venită de la Comitetul Executiv Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.