Pucioasa: Încă un contract de finanțare prin POR se semnează astăzi! (detalii)

pucioasa (2)

Primăria Pucioasa bifează o nouă bornă în accesarea proiectelor cu finanțare europeană. Astăzi, de la ora 16.00, la sediul unității administrativ teritoriale, primarul Constantin Ana și directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, vor semna contractului de finanțare pentru proiectul „Înființare Centru social pentru persoane vârstnice prin reabilitare clădire P+2, str: Rândunelelor, Pucioasa, jud. Dâmbovița”.

Investiția este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, AXA PRIORITARĂ 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale.

  • Valoare totală proiect: 2.276.951,19 lei
  • Obiectivul general al proiectului este realizarea unui centru social de zi pentru persoanele vârstnice din orașul Pucioasa prin reabilitarea, modernizarea și adaptarea la cerințele activității propuse prin proiect a unei clădiri existente din cartierul Filatură al orașului Pucioasa, actualmente nefuncțională.
  • Se vor amenaja: cabinet de consiliere, sală de întreținere și vestiare, sală de lectură, sală multimedia, sală de pictură, sală de informatică, sală de jocuri, sală de festivități, sală de tricotaj/broderii, sală meșteșuguri, etc. De asemenea, sunt prevăzute lucrări de consolidare, extindere cu lift exterior, amenajări exterioare, rețele exterioare și sistem de detecție incendiu.

Onoare muncii!

Citește și: Pucioasa are șansa unei accesări europene fără precedent: 114 milioane lei!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.