Răspunsul lui Ciolacu legat de banii care i-au ieșit din sacou: Șefa mea de cabinet mi-a cumpărat online niște produse…

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a vorbit, astăzi, la Târgoviște, despre momentul (devenit viral) de acum 3 zile, când, în timpul unei conferințe de presă, din buzunarul interior al sacoului i-au ieșit la vedere mai multe bancnote (vezi aici). Șeful PSD spune că banii erau pentru achitarea unor produse de întreținere stomatologică pe care șefa lui de cabinet le achiziționase de pe un site, cu cardul ei.

Iulia, șefa mea de cabinet, mi-a cumpărat online niște produse pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, am oprit și mi-am scos bani ca să-i dau Iuliei înapoi. Nu am portofel. Ca să știți de unde a apărut acel incident.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au aflat, astăzi, într-o vizită în județul Dâmbovița, pe 2 componente: o acțiune de plantare de puieți în comuna I.L. Caragiale (pentru a marca Ziua Internațională a Pădurii) și o întâlnire politică, la care au participat primarii, parlamentarii și consilierii județeni PSD Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.