Rovana Plumb: Certitudinea pe care o oferă Victor Ponta este stabilitatea, după un deceniu de ceartă și scandal!

rovana_ponta

Deputat PSD Dâmbovița ales pe Colegiul Pucioasa, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, lansează, printr-o declarație de presă, un apel de mobilizare la vot pentru susținerea lui Victor Ponta în demersul de a câștiga prezidențialele. Ministrul oferă drept agumente faptele petrecute în mandatul de premier al candidatului PSD:

Alegerile prezidenţiale de duminică, 2 noiembrie, sunt extraordinar de importante pentru că avem şansa să consolidăm munca din ultimii doi ani prin alegerea lui Victor Ponta Preşedinte. Toate măsurile luate de Guvernul Ponta prin care am dezvoltat economia, am creat locuri de muncă şi am crescut nivelul de trai sunt puse în pericol dacă la Cotroceni va ajunge un continuator al abordărilor președintelui Băsescu și a guvernării pe care acesta a condus-o.

Vă îndemn să-l votaţi pe Victor Ponta pentru că s-a ţinut de cuvânt. Guvernul condus de Victor Ponta a reîntregit salariile şi a mărit pensiile, a creat peste 200.000 de locuri de muncă, a stimulat creşterea economică, a sprijinit mediul privat, a scăzut CAS, a redeschis spitale, a scăzut TVA la pâine şi a promovat programe pentru tineri: Prima Maşină, Prima Casă, Garanţii pentru tineri.

După 10 ani de scandal şi război avem nevoie de un preşedinte care să readucă pacea şi liniştea în societate şi care să ne unească pentru un proiect naţional. Certitudinea pe care o oferă Victor Ponta românilor este stabilitatea, reclădirea ţării, muncă şi siguranţă, dupa un deceniu de ceartă şi scandal.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.