Sâmbătă, 29 iulie, eveniment la Târgoviște: inaugurarea Pieței „Mihai Viteazul”, proiecție și muzică de film, ceremonial militar! Va fi prezent ministrul Apărării Naționale

watermarked-piata mihai viteazul targoviste

Ziua Imnului Național al României va fi sărbătorită la Târgoviște în cadrul unei ceremonii speciale. Se va întâmpla sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 19.00 și prima noutate este aceea că evenimentul va avea loc în Piața „Mihai Viteazul” de lângă Casa Sindicatelor. Investiția a fost finalizată de curând și acest moment va marca, practic, inaugurarea sa.

Potrivit primarului Cristian Stan, pe lângă ceremonialul standard pregătit de Prefectură, Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița vor aduce, în plus, momente care să ofere zilei importanța meritată: un recital al Orchestrei Simfonice „Muntenia” – suita „Mihai Viteazul” de Tiberiu Olah, un moment de reevocare istorică a marelui Voievod Întregitor de Țară și o proiecție de film în aer liber – „Mihai Viteazul” în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Târgoviștenii vor primi broșuri cu imnul „Deșteaptă-te, române!”.

Ceremonialul militar va fi și el la înălțime, la eveniment fiind anunțată prezența ministrului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.