SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA își îmbogățește parcul de utilaje! Ultimele achiziții

sc-ldp-2

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ultimele achiziții pe care SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA din subordinea CJD le-a făcut. E vorba  de 4 utilaje în stare foarte bună, cumpărate la second-hand, în valoare totală de 973.695 lei, după cum urmează:

  • Autovehicul multifuncțional marca Mercedes Benz tip UNIMOG U400 + accesorii (freză zăpadă, scăriță, plug zăpadă, freză pentru tăiat vegetația, perie frontală cu rezervor) pentru întreținerea drumurilor pe perioadele de vară-iarnă, în valoare de 270.090 lei (TVA inclusă);
  • Autobasculantă 8×4 pentru transport, în valoare de 237.892 lei (TVA inclusă);
  • Autobasculantă 8×4 pentru transport, în valoare de 22.113 lei (TVA inclusă);
  • Buldoexcavator și echipamente auxiliare pentru întreținerea drumurilor pe perioadele de vară-iarnă, în valoare de 243.600 lei (TVA inclusă).

După conferința de presă, a urmat o vizită a președintelui CJD, însoțit de directorul SC LDP – Cristian Avanu, la secția societății din comuna Comișani, acolo unde au fost aduse utilajele nou-achiziționate.

Adrian Țuțuianu: Vom continua, anul viitor, să cumpărăm și alte utilaje necesare lucrărilor de întreținere și reparații a drumurilor județene, în special, și mă refer la un utilaj care să sape șanțuri, un utilaj care să asigure tăierea de vegetație și, în al treilea rând, ne dorim să îmbunătățim parcul de utilaje, care este foarte vechi. Cred eu că în felul acesta vom avea și rezultate mai bune în ceea ce privește calitatea lucrărilor executate de SC LDP.

Onoare muncii!

sc-ldp-1 sc-ldp-3 sc-ldp-4 sc-ldp-5

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.