Secretarul executiv PSD Dâmbovița, replică pentru deputații PNL, Vladu și Preda: Înțeleg că n-au electori, înțeleg că sunt în pană de idei…

watermarked-dsc_0024

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița și vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea, dă o replică celor 2 lideri PNL Dâmbovița, deputații Cezar Preda și Iulian Vladu. Reacția vine după gestul organizației liberale de a trimite o scrisoare deschisă delegaților PSD la Conferința Județeană Extraordinară de săptămâna trecută, recomandându-le cum și pe cine să (nu) susțină în cadrul procesului intern de validare a candidaților la parlamentare.

Alexandru Oprea:

Nu știu de când o formațiune politică are dreptul de a face ingerințe în activitatea internă a unei altei formațiuni. Înțeleg faptul că n-au electori, înțeleg că sunt în pană de idei, înțeleg că au o hemoragie a comunicatelor de presă, dar cred că trebuie să aibă și o limită a bunului simț.

Pe această cale, fac apel la domnul de la Bobocu – știți că acolo e o unitate de parașutiști a Armatei Române (n.r. – trimitere la președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, „parașutat” la conducerea liberalilor din Dâmbovița) – și la domnul „Aeroport – Săpuie” (n.r. – Iulian Vladu) să-și dozeze corespunzător eforturile și să se preocupe de organizarea PNL, și nu de problemele interne ale Partidului Social Democrat. Înțeleg că există o preocupare deosebită pentru că le-a dispărut, din conducerea partidului, protectorul (n.r. – Vasile Blaga), înțeleg că și domnul „Săpuie” și domnul „Luceafăr” de la Buzău erau în siajul acelui conducător vremelnic și există o îngrijorare vizavi de modul cum va arăta lista de deputați și senatori.

Alexandru Oprea a mai făcut referire la faptul că PSD Dâmbovița a avut întotdeauna conduceri asigurate din lideri județeni, membri ai organizației, validați în cadrul organizației, în vreme ce liberalii  trec, periodic, pe sub puterea câte unui trimis din alte părți – vezi Răducu Filipescu, Mihail Volintiru, Ludovic Orban, Cezar Preda.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.