Târgoviște: Bazinul de înot din micro III a fost redeschis. Deocamdată, doar pentru elevii CSȘ (peste 700)

După o perioadă lungă de așteptare, Bazinul de înot din micro III a fost redeschis, astăzi, după lucrări de reabilitare și igienizare. El va putea fi folosit, în primă etapă, doar în circuit închis, de către elevii Clubului Sportiv Școlar (peste 700 la număr).

La redeschidere, au fost prezenți primarul Cristian Stan și directorul CSȘ Târgoviște, Cătălin Tănase.

Cristian Stan:

Se redeschide o investiție pe care târgoviștenii din această zonă au cerut-o. Este o altă formă de organizare, Bazinul a fost transmis către Clubul Sportiv Școlar și, începând din acest moment, este, din nou, accesibil. Eu mă bucur că, după transmiterea în administrarea CSȘ, cu un sprijin financiar din partea administrației, bazinul este redeschis.

Trebuie să spunem că municipiul Târgoviște are o infrastructură de natație cum puține orașe din România au. Acest bazin poate fi folosit pentru inițiere, urmând ca, la Complexul Turistic de Natație, să se realizeze activitățile care conduc spre marea performanță.

Cătălin Tănase:

Am reușit, într-un timp relativ scurt, să repunem acest obiectiv în funcțiune. (…) În momentul de față, nu avem o secție de natație, dar urmează să o înființăm. Până atunci, bazinul va fi, cel puțin în primă fază, pentru că este un test și pentru noi, cu circuit închis, pentru sportivii CSȘ. Cei peste 700 de sportivi vor putea să beneficieze de bazinul de înot, împreună cu profesorii lor; înotul ajută foarte mult în procesul de pregătire, atât în pregătirea fizică generală, cât și specifică, de asemenea, în recuperare după efort sau recuperare medicală. De asemenea, va fi deschis pentru partenerii noștri, cluburi sportive, asociații sportive care doresc să facă ore de inițiere pentru copii.

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.