Târgoviște: Încă un maidan părăsit va fi transformat într-un loc de joacă modern + parcare, străzi și iluminat public! (detalii)

loc de joaca craitelor (4)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul de pe strada Crăițelor (în spatele blocurilor H de pe Calea București), acolo unde au debutat lucrările de execuție pentru cel de-al 11-lea loc de joacă din cele 13 programate în 2017.

Practic, dintr-un maidan părăsit Primăria va face un spațiu vast de recreare, întins pe aproximativ 850 mp, cu 340 mp dale cauciucate, echipamente de joacă noi, aparate de fitness în aer liber, alei pietonale, spațiu verde, iluminat public modern și împrejmuire corespunzătoare. Valoarea investiției este de 250.000 lei, lucrările fiind realizatea de SC Municipal Construct. Primarul Cristian Stan spune că locul de joacă va fi gata într-un interval de 30-45 de zile.

Mai mult, edilul dă și alte vești bune pentru zona respectivă, acolo unde urmează să fie reabilitată parcarea, va fi modernizat iluminatul public, amenajat spațiul verde, iar în primăvară vor debuta lucrări de asfaltare pe mai multe străzi.

Cristian Stan: Aceasta este o zonă „neatinsă” de la construirea blocurilor. Am avut semnale foarte multe de la locuitorii de aici. Foarte mulți cereau un loc de joacă și iată că îl realizăm. De asemenea, foartea mulți vorbeau de infrastructură, de parcare, de străzile din această zonă. Ele vor intra într-un proiect complet.

Onoare muncii!

loc de joaca craitelor (1) loc de joaca craitelor (2) loc de joaca craitelor (3)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Sima Lucian says:

    Sunt targovistean,nu sunt simpatizant PSD,dar vad in Domnul Primar un om care nu este interesat de culoarea politica.Pare mai mult interesat de misiunea pe care si-a asumat-o.Pentru asta tot respectul.Pentru mandatul urmator ,aveti votul meu.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.