Târgoviște: O clădire dezafectată va fi reabilitată și transformată în centru pentru persoane vârstnice și cantină de ajutor social

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat, astăzi, emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru reabilitarea unei clădiri dezafectate de pe strada Petru Cercel, în zona intersecției cu bulevardul I.C. Brătianu. Investiția va transforma construcția într-un sediu social integrat pentru persoane vârstnice și o cantină de ajutor social.

Potrivit edilului, valoarea proiectului este de peste 4.000.000 lei, iar cea mai mare parte a finanțării este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, în cadrul Axei Prioritare 9 – „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban”:

În acest fel, o clădire acum neutilizată, rămasă în conservare din 2008, va beneficia de o investiție substanțiala și va căpăta o destinație concretă, adaptată necesităților de asistență socială din municipiul Târgoviște!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.