Târgoviște: Primarul municipiului și președintele FRF au inaugurat terenul de fotbal cu gazon sintetic de lângă Complexul de Natație / declarații

În această seară a fost inaugurată baza sportivă din imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație din Târgoviște, o bază care presupune un teren de fotbal cu gazon sintetic la cele mai înalte standarde. Investiția a fost derulată în cadrul unui parteneriat Primăria Târgoviște – Federația Română de Fotbal și se adresează, în principal, echipei de fotbal Chindia Târgoviște, pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv echipa mare.

Terenul are o suprafață de 9.500 mp, beneficiază de nocturnă și o tribună cu 300 de locuri.

La inaugurare au participat primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, președintele Federației Române de Fotbal – Răzvan Burleanu, directorul sportiv din cadrul FRF – Mihai Stoichiță, directorul Complexului Turistic de Natație – Ciprian Prisăcaru, președintele clubului Chindia Târgoviște – Marcel Ghergu, antrenorul echipei Chindia – Emil Săndoi, viceprimarul Cătălin Rădulescu.

Cristian Stan:

Parteneriatul nostru cu FRF nu se termină astăzi, la momentul inaugurării; este un parteneriat pe 10 ani, de natură să aducă beneficii deosebite, pe de o parte sportivilor profesioniști, pe de altă parte iubitorilor de sport, de fotbal, în special.

Investiția de astăzi reprezintă numai o parte din ceea ce înseamnă proiectele pe care administrația locală le derulează în această zonă. În următoarele 2 luni, vor debuta și lucrările la noul parc, pe care-l vom realiza exact în prelungirea acestui teren de fotbal, un parc de 5 hectare, pe fonduri europene, cel mai mare parc contruit în Târgoviște în ultimii 40 de ani. Totodată, avem depus la Compania Națională de Investiții încă un proiect pentru o altă bază sportivă vizavi de acest teren. Și la stadionul „Eugen Popescu” continuă investițiile și, dacă totul decurge așa cum ne dorim, anul viitor Târgoviștea va avea un stadion cochet și vom asigura FC Chindia condițiile pe care trebuie să le aibă o echipă care participă în prima ligă.

Răzvan Burleanu:

Obiectivul acestui proiect a fost, încă de la bun început, să putem să redăm copiilor bucuria jocului de fotbal. Am încercat să rezolvăm o parte din problemele pe care le-am întâlnit și pe care cei mai mulți le cunoașteți. Și mă refer la dispariția maidanelor de altădată, dispariția terenurilor pe care cei care au practicat fotbalul în anii 90 și le amintesc. O altă problemă pe care am identificat-o este legată de vreme: urmare a condițiilor nefavorabile, aproximativ 5 luni de zile nu putem să folosim terenurile cu gazon natural în condiții optime.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.