Târgoviște: Lucrări finalizate pe un tronson din I.C. Brătianu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Executivul Primăriei Târgoviște a coborât astăzi pe teren pentru a marca finalizarea lucrărilor pe tronsonul de bulevard I.C. Brătianu cuprins între Bd, Regele Carol I și Str. Col. Băltărețu, tronson care a fost restricționat în urmă cu o săptămână pentru a face loc lucrărilor de asfaltare/modernizare din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU). Unul lângă altul, primarul Gabriel Boriga, viceprimarii Eugen Pătrașcu și Ciprian Prisăcaru și administratorul public Gabriel Cioacă, au vorbit despre lucrare și despre desfășurarea integrală a proiectului în municipiu.

Gabriel Boriga: După cum știți, săptămâna trecută, exact pe acest tronson de arteră principală, Tudor Vladimirescu continuat cu I.C. Brătianu, a început lucrarea de decopertare între cele două sensuri giratorii, respectiv intersecția cu Bulevardul Carol și Col. Băltărețu. Iată că astăzi, la aproximativ o săptămână, așa cum am promis, se vor reda traficului rutier ambele artere de circulație, respectiv 4 benzi, după ce au fost reabilitate în totalitate. (…) La fel ca aici, vor fi executate lucrări pe toată strada Tudor Vladimirescu, pe I.C. Brătianu până la intersecția cu Petru Cercel. De asemenea, în micro 6 se lucrează intens pe Bulevardul Unirii, pe o porțiune de 1,2 km. (…) Vă asigur că vom termina lucrările la timp, vă asigur că lucrările vor avea cea mai bună calitate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eugen Pătrașcu: Așa cum v-am obișnuit, am început să ne respectăm promisiunile. Și asfaltarea de astăzi făcea parte din promisiunile noastre. Țin să mulțumesc locuitorilor municipiului și județului pentru că au dat dovadă de înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat pentru lucrările care s-au executat și se execută.

Ciprian Prisăcaru: Nu vreau decât să fac un apel la companiile care au rețele subterane, și mă refer aici la cei de la gaze și la Compania de Apă, să-și rezolve problemele în timp util, să vină cu solicitări în timp util, pentru că, după ce se vor finaliza aceste lucrări de asfaltare, foarte probabil nu vor mai primi niciun fel de autorizație pentru a sparge carosabilul.

Gabriel Cioacă: Și eu cred că târgoviștenii au înțeles, deși a fost o mică stare de tensiune la început, când s-a restricționat circulația. Lumea a înțeles, și-a dat seama că, fără a veni cu astfel de soluții de a bloca circulația, nu se poate să lucrezi. (…) Sper că și celelate zone din micro 11, micro 12, Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR să poată fi asfaltate cât mai curând, astfel încât cei care locuiesc în aceste zone să poată să se declare mulțumiți de lucrările pe care cei de la Primăria Târgoviște le efectuează.

Adăugăm precizarea făcută de primarul Boriga potrivit căreia, la momentul ăsta, se lucrează pe o suprafață de minim 2,5 ha în municipiu (străzi, trotuare, alei pietonale, parcări).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

4 Comentarii

  1. Mai bateti campii, trebuie sa chemam catva televiziuni, ati facut prapad in micro 11 , nimic nu e terminat, va lungiti pe toate strazile sa nu va ia alte firme bani.Nu sunt trotuare, parcarile neasfaltate, ne stricam masinile, praful ne intra-n case si voi tot o dati cu doamne ajuta.Iesiti pe teren sa vedeti ce „confort” ati lasat in urma voastra.Eu stiu asa, cand incepi o treaba o duci la bun sfarsit.Suntem sub asediu, nimeni nu lucreaza la definitivarea lucrarilor in cartier, v-ati mutat in micro 6 sa-i nenorociti si pastia.Nu va mai pozati toata ziua ca nu ati realizat nimic, asa ca mai putin cu lauda mai mult cu munca.O sa ne adunam sute de oameni si o sa venim peste voi la Primarie sa va cerem socoteala pentru bataia de joc care o lasati in urma!

  2. O sa facem filme si fotografii pe care le vom trimite la televiziuni, o sa anuntam corpul de control al guvernului sa vada cum traim in secolul 21 in epoca Boriga.

  3. Nici când se face ceva nu e bine bai vasile sau ești din aia care nu au făcut nimic în viața lui

  4. Vasile, ori esti tâmp, ori esti rău intenționat.ai rabdare frate să se termine proiectul. dacă te documentai, vedeai până când durează și nu mai urlai pe aici.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.