Târgoviște: Se toarnă ultimul strat de asfalt pe strada Plantelor / ce străzi și bulevarde urmează

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul de pe strada Plantelor, la ieșirea din municipiu, spre Priseaca, acolo unde se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt în cadrul unei investiții de reabilitare și modernizare, care mai cuprinde și strada Pădurii. Fondurile sunt asigurate din bugetul local.

Primarul Cristian Stan:

În perioada imediat următoare vor avea loc intervenții foarte importante. Mă refer, într-o primă etapă, la proiectul de 43 milioane lei, pe care îl vom derula pe Programul „Anghel Saligny” (vezi aici lista străzilor). (…) Pe data de 3 august vor fi deschise ofertele în cadrul licitației de execuție pentru cartierul Prepeleac (străzile Oltului, Ion Neculce, Fructelor, Fluierași și Luceafărului); cu siguranță, lucrările vor începe anul acesta. Mai avem, în plus, un proiect important la care lucrăm în acest moment și care vizează aproximativ 3 km de străzi (spre exemplu, strada Cornel Popa, legătura între Coconilor și centură, strada Nicolae Dobrin etc.).

Este unul dintre cele mai consistente programe de reabilitare a infrastructurii în municipiu. Cea mai mare parte a programului este derulată pe fonduri nerambursabile (europene sau guvernamentale) și veți vedea, în continuare, o schimbare majoră în infrastructura municipiului. După finalizarea acestui complex de proiecte, încheiem, în mare măsură, chestiunea legată de modernizarea străzilor. Sigur, orașul este într-o continuă extindere, însă putem ține pasul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.