„Târgoviștea vrea parcări” – PRO ROMÂNIA demarează o campanie de strângere de semnături pentru construcția unei parcări supraterane în centru

PRO ROMÂNIA Târgoviște, prin vocea unuia dintre reprezentanți – fostul viceprimar, Cosmin Bozieru, va demara în perioada imediat următoare o campanie de strângere de semnături pentru construcția cel puțin a unei parcări supraterane în centrul municipiului. Bozieru spune că demersul a fost provocat din întâlnirile cu locuitorii târgovișteni, în acțiunile de identificare a problemelor pe care municipiul le mai are astăzi. Dincolo de procesul accelerat de modernizare a orașului, nevoia de locuri de parcare în zona centrală e resimțită puternic:

Suntem în perioada în care identificăm probleme reale ale cetățenilor și le introducem în oferta noastră electorală, venind, totodată, în întâmpinarea lor cu soluții. Din discuțiile pe care le-am avut cu locuitorii din Târgoviște, s-a desprins o nevoie acută a locurilor de parcare. Astfel s-a născut și campania noastră de strângere de semnături pentru parcări supraterane în centrul orașului. Noi am identificat 2 locații, dar sperăm ca, odată cu demararea acestei campanii, și administrația publică locală să vină alături de noi și să găsim cele mai bune soluții.

Campania se va numi „Târgoviștea vrea parcări” și va începe în perioada imediat următoare. Noi suntem siguri că va avea succes și că, în cel mai scurt timp, târgoviștenii vor beneficia de parcări moderne în centrul orașului.

Reprezentanții PRO ROMÂNIA au identificat și 2 soluții pentru construcția unor astfel de parcări supraterane: în spatele fostului magazin Muntenia și/sau în fața Cinematografului Independența (parcarea Consiliului Județean). Campania va avea și un loggo și stickere pe care târgoviștenii le pot folosi pentru promovarea ideii.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.