Târgul toamnei la Titu, 10 – 14 septembrie >> Mesajul primarului Traian Niculae!

traian niculae

Târgul anual de la Titu, constituie o reală expresie a vocaţiei producătorului dâmboviţean, harnic, destoinic, întreprinzător, preocupat de arta şi de producţia tradiţională, ce asigură evidente elemente de echilibru, bun gust, armonie şi statornicie plaiului dâmboviţean.

Salut prezenţa tuturor celor veniţi la Târgul de la Titu, şi le urez zile frumoase, cu rezultate pe măsura aşteptărilor.

În calitatea mea de primar, apreciez faptul că acest eveniment, înscris în calendarul manifestărilor spirituale ale comunităţii, are o contribuţie deosebită la dezvoltarea relaţiilor intra şi interjudeţene, la îmbunătăţirea sistemului de comunicare, de cunoaştere şi de înţelegere a nevoilor şi aspiraţiilor individuale şi colective.

Aici, se întâlnesc agricultori, meşteri, artizani, comercianţi care îşi prezintă şi îşi valorifică produsele – pielărie, olărit, obiecte de artizanat, legume şi fructe – la un nivel calitativ corespunzător normelor impuse de cumpărătorul exigent.

Astăzi, la acest târg, se întâlnesc într-o deplină armonie creatorul, producătorul, agenţii economici şi cumpărătorul, punând temei prin comunicare şi înţelegere, îmbunătăţirii standardelor de viaţă.

Este necesar să evidenţiez rolul acestui eveniment în direcţia menţinerii şi cunoaşterii patrimoniului cultural, prin însuşirea elementelor de cultură şi de civilizaţie locală şi naţională.

În acelaşi timp, Târgul reprezintă şi o sursă de venit pentru Primăria Titu, pentru comercianţii prezenţi, dar, mai ales, o bună sursă de aprovizionare pentru locuitorii din oraş şi din împrejurimi.

Încă o dată mulţumesc celor care au înţeles rolul şi locul acestui eveniment, le urez sănătate, putere de muncă, zile încununate de realizări deosebite în plan personal şi profesional.

Primar, Traian Niculae

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.