Tineretul ALDE Dâmbovița se alătură campaniei pentru susținerea copiilor cu autism

alde_97349000
Tineretul Alianţei Liberalilor și Democraţilor (TLDE) a demarat o campanie umanitară alături de Asociaţia Autism, Terapie, Sport și Arte şi va organiza o strângere de fonduri pentru copiii cu autism.
.
Problema copiilor cu tulburări din spectrul autismului este prezentă şi în Romania, iar implicarea insuficientă a autorităţilor statului trebuie suplinită prin demersuri civice. Acesta este motivul pentru care TLDE va începe distribuirea brăţărilor bleu, simbol al conştientizării  situaţiei şi solidarizării cu tinerii care suferă de autism.
.
Brăţările vor fi împărţite prin reţeaua teritorială a tineretului ALDE, fiind disponibile în sediile organizaţiei şi vor avea ca principal scop atragerea de fonduri destinate centrelor pentru copiii cu autism.
.
Donaţiile, indiferent de cuantumul lor, vor fi făcute în contul partenerilor noștri (RO69BITR000310064430RO02) şi vor fi gestionate exclusiv de către aceştia, rolul tinerilor liberali din ALDE fiind acela de a realiza brăţările-simbol, de a le distribui românilor sensibili la soarta copiilor cu autism şi de a promova mesajul umanitar al campaniei.
.
„Pentru noi, tinerii din ALDE, implicarea în campanii umanitare e o prioritate şi credem că e de datoria fiecărui partid să susţină astfel de demersuri caritabile. Politica ar trebui să fie despre schimbarea societăţii în bine, iar această schimbare nu vine aşteptând să ajungi la putere din patru în patru ani. E nevoie de noi în foarte multe feluri, nu doar în confruntări politice, iar campaniile umanitare chiar merită toată implicarea de care suntem capabili. Am început anul trecut cu un proiect local de succes, am strâns bani pentru o fetiţă, Maya, diagnosticată cu paralizie cerebrală, în parteneriat cu Asociația Doar un Pas, iar acum iniţiem această campanie naţională pentru copiii cu autism”, a precizat Ionuţ Negoi, copreşedintele tineretului ALDE.
.
Începând de luni, 22 august, fiecare cetăţean îşi va putea obţine propria brăţară şi poate afla mai multe despre campania „De partea copiilor cu autism” de la oricare dintre sediile județene ale organizaţiilor de tineret a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din Bucureşti şi din ţară.
.
Departamentul de comunicare ALDE Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.