Ultima oră: Informații noi de la DSP Dâmbovița despre apa de la Pucioasa!

apa

Comunicat de presă

Directia de Sanatate  Publica Dambovita informeaza populatia din localitatile Pucioasa, Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele si  Vulcana Bai ca, in urma monitorizarii de control a calitatii apei furnizate in ultimele 48 de ore, s-a constatat ca aceasta nu este constanta in timp, in sensul ca au reaparut colonii de Clostridium Perfringens la sectoarele decantare si filtrare.

In ceea ce priveste apa la consumator, probele prelevate si analizate in laboratorul nostru sunt conforme din punct de vedere microbiologic, adica nu prezinta incarcatura microbiana de nici un tip.

Directia de Sanatate Publica Dambovita recomanda furnizarea apei cu mentinerea restrictiilor stabilite anterior, adica ea va fi utilizata doar pentru nevoi menajere si pentru igiena individuala.

Se interzice consumul apei pentru baut  si prepararea alimentelor.

Pana astazi, 22 ianuarie 2016, nu s-au inregistrat imbolnaviri legate de consumul de apa din zona afectata. Directia de Sanatate Publica Dambovita mentine sistemul de alerta pentru toate unitatile sanitare din nordul judetului. Atat institutia noastra, cat si Compania de Apa Targoviste Dambovita, continua sa monitorizeze calitatea apei distribuite.

            Director executiv,                                                        Purtator de cuvant,

          Dr. Sorin  STOICA                                                          Marinela POPA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.