VIDEO: Lider #REZIST, reținut pentru trafic de droguri / Acum 3 ani, Adrian Țuțuianu solicita o anchetă fix pe acest subiect

Știrea zilei de ieri este aceasta: Cristian Dide, unul dintre liderii mișcării #Rezist, a fost reținut după descinderea procurorilor DIICOT, pentru 24 de ore, acuzat de trafic de droguri. Potrivit unui comunicat al DIICOT, a procurat din afara ţării, dar şi de pe teritoriul României cantităţi de canabis pe care le-a deţinut şi distribuit prin intermediul unor societăţi de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete, către DIICOT – Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi.

Peste acest moment, revine o altă știre, de acum 3 ani de zile, când senatorul Adrian Țuțuianu solicita, de pe holurile Parlamentului, o anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării Rezist și în ce masură membri ai acestei mișcării s-ar face vinovați de consum și trafic de droguri:

Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanțare ale mișcării Rezist pentru că au apărut pe piață foarte multe informații de acest tip.

E foarte important ca Parchetul General și DIICOT să analizeze în ce măsură anumiți membri ai acestei mișcări se fac vinovați de consum de droguri, eventual trafic de droguri”.

Țuțuianu fusese președinte al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

 

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.