Vizită de lucru: Se lucrează la Dispensarul TBC din Târgoviște; finalizare cel târziu la 1 octombrie!

dispensar tbc (1)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște – Claudiu Dumitrescu au făcut astăzi o vizită de lucru pe șantierul Dispensarului TBC din municipiu, acolo unde se află în execuție lucrările de reparații capitale la clădire. Este vorba de un proiect în valoare totală de 1.600.000 lei, cea mai mare parte a sumei fiind asigurată de Ministerul Sănătății. Banii au venit cu greutate, după mai bine de jumătate de an de insistențe și scrisori din partea conducerilor CJD și SJUT. Inițial, fondurile au fost repartizate pentru trimestrul IV al anului, dar după alte insistențe, banii vor putea fi utilizați în trimestrul III.

Investiția este finalizată în proporție de 85%, iar președintele CJD spune că lucrările se vor termina cel târziu la 1 octombrie. Până acum, s-au executat lucrările de consolidare a clădirii, refacerea instalațiilor sanitare, electrice, refacerea teraselor exterioare, pardoseală, tencuieli, finisaje, precum și realizarea unei scări exterioare de acces către Centrul de Transfuzii Sanguine.

În afara proiectului de reabilitare a clădirii dispensarului, se vor realiza lucrări de asfaltare a curții respective și de amenajare a spațiului verde, finanțate din bugetul Spitalului.

Onoare muncii!

dispensar tbc (2) dispensar tbc (3) dispensar tbc (4)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.