Volintiru, despre motivele plecării socrului Pârgaru la partidul lui Tăriceanu

volintiru-pnl-dambovita

S-a întâmplat săptămâna trecută ca deputatul de Târgoviște, Ion Pârgaru, să părăsească Partidul Național Liberal și să se alăture Partidului Reformator Liberal condus de Tăriceanu. Plecarea lui Pârgaru, care e și socrul președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, a fost anticipată de Adrian Țuțuianu cu 3 săptămâni mai devreme: Eu aștept să treacă domnul Pârgaru la gruparea Tăriceanu. Așa e informația mea, ceea ce înseamnă că pe domnul Volintiru nici socru-său nu-l mai înghite.

Vine acum rândul lui Volintiru să dea „din casă”. Omul zice că a vorbit cu socrul său și a înțeles altfel motivele pentru care acesta a plecat din partid:

Am avut o discuție pe această temă. Spre surprinderea sau spre nemulțumirea micuțului avocat de provincie, Țuțuianu, trebuie să vă spun că n-a plecat că s-ar fi săturat de mine, ci a plecat că este nemulțumit de politica și de strategia PNL-ului condus de președintele Iohannis, ca să definim exact despre care PNL vorbim. Este nemulțumit de strategia adoptată vizavi și de discuția cu fuziunea. A avut și are o serie de nemulțumiri pe aceste teme și atunci a luat decizia că se regăsește acolo și nu aici.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.