ZIUA ALEGERILOR: Primarul Târgoviștei și senatorul Titus Corlățean au votat / mesaje

Primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și senatorul Titus Corlățean (PSD) au votat împreună, astăzi, la secția din incinta Colegiului Național „Constantin Cantacuzino”. Mesajele de după vot:

Titus Corlățean: Am votat din respect și din solidaritate cu toți dâmbovițenii și cu toți românii care, astăzi, poate trec prin clipe mai dificile, prin încercări. Am votat pentru a-i susține pe toți cei care, astăzi, poate că nu mai au o speranță. Am votat cu gândul la copiii noștri și pentru ca dreptul lor la educație să nu le mai fie încălcat. Am votat din respect și din solidaritate pentru toți cei care muncesc cinstit în România, pentru producătorii români care au fost alungați în stradă, în frig. Am votat pentru a putea ajuta rapid mediul economic, întreprinzătorii din România care au nevoie de sprijin concret pentru a-și salva afacerile, pentru a salva locurile de muncă.

Cristian Stan: Am votat pentru ca municipiul Târgoviște să fie respectat, am votat pentru ca târgoviștenii să nu mai fie considerați cetățeni de mâna a doua de către cei care ne conduc la nivel național. Am votat pentru un guvern care să nu-și acopere propria incompetență certându-i pe români, un guvern care să nu ne facă copiii „răspândaci”, un guvern care să-și asume un program de natură să îmbunătățească lucrurile în România. Cred că niciodată nu am votat cu așa dorință de schimbare ca astăzi.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.