Ziua comunei Corbii Mari confirmă că este una dintre cele mai mari sărbători ale unei localități din județul Dâmbovița

Ziua comunei Corbii Mari reușește să confirme și anul acesta că a devenit una dintre cele mai mari sărbători ale unei localități din județul Dâmbovița. Peste două mii de oameni au umplut zona târgului comunal și au sărbătorit timp începând cu jumătatea zilei până în noapte.

Promis de primarul Ionuț Bănică drept un eveniment pe care oamenii să nu-l uite, spectacolul a fost unul complet. Pe scenă au urcat mai întâi interpreții locali, după care au încins atmosfera vedetele: Taraful Fane Dumitrache, Livia Celea Streață, Ioniță și Taraful Clejanilor, Viorica de la Clejani și Luis Gabriel.

La sărbătoare au venit și președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, prefectul Claudia Gilia, parlamentarii Carmen Holban, Radu Popa, Ionuț Vulpescu și Titus Corlățean, consilieri județeni, primari din alte localități. Ștefan le-a urat localnicilor „La mulți ani” și le-a mulțumit pentru susținerea pe care atât el, cât și primarul și echipa din jurul său au primit-o de la această comunitate. Sprijin pe care promite să-l întoarcă în proiecte necesare:

Locuitorii comunei Corbii Mari au o sumă de motive pentru care merită să sărbătorească Ziua Comunei. Au muncit alături de primarul lor, Ionuț Bănică, iar localitatea s-a schimbat mult în bine datorită efortului tuturor. Mă bucur că am putut să mă implic și să susțin implementarea unor proiecte foarte utile oamenilor de aici. Așa voi face și după data de 9 iunie! Alături de Ionuț Bănică și de echipa pe care o are la primăria comunei! La doresc tuturor să fie sănătoși, să aprecieze tot ceea ce au reușit să facă împreună pentru comuna lor și să se bucure în liniște numai de lucruri bune!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.