Zonă transformată: drum pe 4 benzi și pistă de biciclete din cartierul CFR către mall / foto cum arăta înainte

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, în cartierul CFR, pe strada Neagoe Basarab. Zona este, practic, transformată și nimic nu mai amintește de imaginea din trecut, cu o cale ferată care ieșea din UPET și maidanul care străbătea cartierul.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Suntem într-o zonă pe care, dacă n-am identifica-o foarte bine, probabil că foarte mulți dintre cei care ne urmăresc n-ar recunoaște-o. Este strada Neagoe Basarab, aici a fost un terasament de cale ferată, o cale ferată uzinală care ieșea din UPET și care a fost transformată în pistă de biciclete, iar strada lărgită la 4 benzi, fiind, în momentul de față, o arteră foarte utilizată atât pentru accesul către zona mall, cât și pentru ieșirea din Aleea Trandafirilor.

Investițiile din această zonă nu se opresc, urmează să se contruiască în imediata vecinătate și locuințe ANL, sper să se miște lucrurile cât mai repede și să reușim să deschidem și mai mult cartierul.

Celor de mai sus li se adaugă încă un proiect la care administrația lucrează în acest moment: un nou drum de acces, prin incinta UPET, dinspre bld. Independenței către bld. I.C. Brătianu, care să lege, practic, centrul orașului de zona mall-ului.

Onoare muncii!

Pentru aducere aminte, așa arăta înainte zona pistei de biciclete:

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.