ADIO, UNPR? Dumitru Miculescu, copreședinte PNL Dâmbovița (surse)

dumitru miculescu

Sfârșit de săptămână imprevizibil pe scena politică locală. Potrivit mai multor surse din interiorul PNL Dâmbovița, Dumitru Miculescu (actual președinte UNPR Dâmbovița) se află în discuții avansate cu conducerea centrală a liberalilor pentru a fi numit copreședinte PNL Dâmbovița în locul lui Ludovic Orban, desemnat candidat pentru Primăria București.

Mutarea poate fi numită surpriza-surprizelor acestui început de an, în condițiile în care Miculescu și ai lui își formaseră un cuib destul de vocal în sânul progresiștilor, mândrindu-se că vor scoate scoruri impresionante la alegerile locale din iunie.

Că se va întâmpla sau nu așa, vestea circulă cu mare viteză printre liberali și singurele cuvinte pe care le-am auzit până acum sunt: „revoltat”, „vai de capul nostru”, „se repetă istoria”. Nu știm exact la ce se referă oamenii doamnei Gorghiu, dar mai e timp.

Revenim cu amănunte.

P.S: În urmă cu aproximativ 3-4 săptămâni, la sfârșitul unei conferințe de presă, a venit vorba de mutări dintr-un partid în altul și i-am spus lui Ludovic Orban: „Poate vine dl Miculescu la PNL”. Răspunsul lui e de pus în ramă: „Avem și noi decența noastră”.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.