Adrian Țuțuianu: În jurul actualei conduceri a PSD Dâmbovița a început să pută!

Cea mai recentă conferință de presă a senatorului Adrian Țuțuianu a provocat și continuă să provoace reacții. Lucrurile pe care le-a spus, critica și analiza pe repartiția de fonduri către județul Dâmbovița de la finalul anului trecut au trecut cu greu de digestia celor vizați.

Pe aceștia, senatorul îi acuză că au apelat (din nou) la atacuri dintre cele mai murdare în direcția sa și a familiei sale și îi acuză de lașitate și impostură:

ÎI DOARE CÂND LE ARĂȚI OGLINDA!

Se pare că lucrurile pe care le-am spus recent, analizele pe care le-am dezvoltat public referitor la abandonul interesului față de județ din partea camarilei PSD Dâmbovița (cele două personaje toxice – Plumb și Oprea) au lovit în plin.

Din păcate, nefiind capabili să poarte o dezbatere decentă, argumentată, au apelat (din nou) la cele mai murdare atacuri în direcția mea. Așa se face că #infractori dovediți, #analfabeți dovediți, #șantajiști dovediți (transformați în consilieri de imagine și purtători de cuvânt la PSD Dâmbovița) au început să răspândească tot felul de aberații despre mine, despre familia mea.

?Prima concluzie: i-a durut rău ce am spus. Și nu e decât anunțul a ce va urma.

?A doua: în jurul actualei conduceri a PSD Dâmbovița a început să #pută. E mirosul acela insuportabil pe care îl transpiră lașii care apelează la indivizi fără scrupule, fără să se gândească la consecințe.

?A treia: sunt mulți colegi din PSD Dâmbovița (parlamentari, primari, membri simpli) care au fost terfeliți dimpreună cu familiile lor de cei care, astăzi, fac punctajul de comunicare la partid, lângă Rovana Plumb și Alexandru Oprea. I-aș întreba ce sentiment au acum? Nu sunt revoltați? Nu sunt furioși? Sau mirosul a devenit suportabil?

În rest, sunt bine, sănătos, optimist și abia aștept să mă lupt cu toți impostorii.

#MaiPuternic

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.