Adrian Țuțuianu, prima reacție după trecerea lui Miculescu&co. la PNL Dâmbovița!

adrian tutuianu 7

Președintele Consiliului Județean și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a comentat astăzi transferul lui Dumitru Miculescu și al oamenilor săi de la UNPR la PNL Dâmbovița:

Dl Miculescu este, cred eu, un personaj care poluează viața politică dâmbovițeană, lipsit de scrupule, fără vreo credință, fără caracter, un om care nu cunoaște și nu poate să-și gândească conduita politică prin raportare la un curent ideologic sau altul. Pentru indivizi ca Miculescu, partidele politice nu sunt decât instrumente utile în drumul spre parvenirea personală, și nu mecanisme democratice, generatoare de politici publice în interesul cetățenilor!

În al doilea rând, cred că dl Ludovic Orban a arătat disprețul pe care-l are față de PNL Dâmbovița. Era într-un moment în care PNL ar fi putut să-și consolideze situația politică din județ. Dl Orban, ținând cont doar de interesul domniei-sale, susținerea candidaturii pentru Primăria municipiului București, a aruncat la coș 25 de ani de existență a PNL în județul Dâmbovița.

Pentru cine-l cunoaște pe dl Miculescu, trebuie să se gândească foarte bine ce se va întâmpla. Iar eu vă spun, ca unul care-l cunoaște destul de bine, că lucrurile vor evolua în următoarea direcție: până undeva, în toamnă, Iulică Vladu va fi istorie în conducerea Partidului Național Liberal. Vechii liberali, Grozavu, Plăiașu, vor fi și ei istorie. Mulți din PDL vor fi și ei pe-acasă sau prin alte partide politice, iar în fruntea partidului Național Liberal va fi această grupare fără niciun fel de credință și cu foarte mulți interlopi la masă. Asta va fi Partidul Național Liberal undeva, la toamnă.

Cred, de asemenea, că PNL va pierde puncte în fața electoratului de dreapta, care nu va accepta grefa cu Miculescu și principalul beneficiar al acestei mișcări va fi ALDE, dacă va fi în stare să gestioneze acest lucru și dacă va avea capacitatea să discute, să negocieze cu cei nemulțumiți.

Ultimul lucru pe care vreau să-l afirm este că, indiferent unde mergea dl Miculescu, Partidul Social Democrat va câștiga alegerile în Dâmbovița, și la Primăria Târgoviște, și la Consiliul Județean. Iar targetul propus de minim 60 de primar, va fi realizat!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.