Apă contaminată politic?! Declarații Victor Sanda și Alexandru Oprea

apa-aninoasa-prefect-dambovita

Pe scandalul apei de la Aninoasa, oportunitățile electorale n-au fost ratate. Cel mai transpirat pe subiectul ăsta a fost președintele interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, dar asta e părerea noastră de subiectivi. Dacă se suge politic din necazul ăsta, zic așa administratorul public al județului, Alexandru Oprea, și prefectul Victor Sanda:

Alexandru Oprea: Părerea mea e că subiectul a fost exploatat politic. Conducerea Companiei de Apă a făcut obiectul mai multor încercări ale unei anumite părți pentru schimbarea ei.

Victor Sanda: Sunt prea bătrân să mai intru în polemici de genul ăsta, care sunt ușoare. Adică pe un necaz, criminal fiind ăla, nu poți să te duci s-o dai politic că, vezi Doamne, ai mei sunt cu stea în frunte și trebuia puși ai mei și nu ăștia. Dar nu vreau să intrăm în discuții de genul ăsta.

O ținem așa până diseară. Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

  1. enache lucian says:

    Nu mai e mult si o sa fie acuzat PNL -ul (aia cu stea in frunte) ca ei au contaminat apa la Aninoasa – sabotori, fascisti, dusmani ai poporului, la zdup cu ei.

  2. Referitor la articolul de dimineata, ”Cine suge acum si ce?”

  3. dan goglea says:

    Am spus-o, si o mai spun, vorba lui nea’ Victor, hai da-o dracului de treaba , au gresit-o, asta e, sa raspunda! Eu sunt mai exigent cu ai mei, deci sa raspunda!!!!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.