Claudia Gilia (PSD): Cezar Preda, parașutat în Dâmbovița cu un singur scop – un nou mandat, după care ne va saluta din mers!

watermarked-claudia gilia

Săptămâna trecută, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Cezar Preda, adresa o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloș cu privire la un eventual abuz în funcție al prefectului Antonel Jîjîie față de primarul PNL de la Ulmi. Jîjîie ar fi făcut presiuni, spune Preda, sub influența conducerii PSD Dâmbovița (comunicatul de presă al PNL îl puteți parcurge aici).

Președintelui interimar al liberalilor dâmbovițeni îi răspunde astăzi Claudia Gilia, președinte al OFSD Dâmbovița și consilier județean, care taxează gesturile din ultima perioadă ale lui Preda drept un spectacol cu un singur scop: dobândirea unui nou mandat de parlamentar și atât:

Dl Preda, parașutat de la centru în Dâmbovița să preia organizația PNL nu știe nimic despre acest județ și despre oamenii lui. Pentru că, dacă ar fi știut câteca ceva despre Dâmbovița, i-ar fi fost imposibil să facă afirmațiile pe care le-a făcut despre dl prefect Antonel Jîjîie. Cu siguranță știți despre activitatea profesională a domniei-sale și cred că nimeni nu pune la îndoială competențele sale profesionale. Sunt uimitoare afirmațiile celor din PNL pentru că, atunci când dl Jîjîie a fost numit prefect de către Guvernul Cioloș, dumnealor au fost primii care au salutat numirea. Bineînțeles, dl Preda se afla prin Buzău la momentul respectiv, deci n-avea cum să știe ce se întâmplă în Dâmbovița.

Dl Preda confirmă faptul că a venit în județ cu un singur scop: acela de a obține un loc eligibil pe listele PNL pentru un nou mandat de parlamentar și cred că, în acest sens, a pus în scenă un întreg arsenal, de la agitație la provocări nejustificate și atacuri rușinoase. Nu cred că este foarte interesat de ceea ce se întâmplă în județul Dâmbovița.

Preferam, totuși, dacă tot a adresat o scrisoare deschisă către premierul Cioloș, ca scrisoarea să cuprindă întrebări de genul:

  • de ce Guvernul Cioloș are 0% absorbție la fonduri europene?
  • de ce Guvernul Cioloș nu a publicat toate ghidurile de finanțare pentru programele europene?
  • de ce nu au existat bani la rectificarea bugetară pentru primari sau Consiliul Județean?

Asta, în măsura în care pe dl deputat Cezar Preda îl interesează viața cetățenilor din Dâmbovița și nu doar obținerea unui nou mandat de parlamentar după care, sunt sigură, ne va saluta pe toți din mers și-și va vedea de viața politică de la București. Au mai fost și alții ca el la PNL, știm cu toții ce soartă politică au avut; credem că și domnia-sa va avea aceeași soartă. Și mai cred un lucru: că dâmbovițenii știu să facă diferența între cei care fac doar gargară politică și cei preocupați de problemele curente din județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.