Constantin Ana a depus jurământul de primar al orașului Pucioasa! Dan Sprinceană, ales viceprimar (foto)

investire constantin ana (8)

S-a întâmplat astăzi, la Pucioasa, ședința de constituire a Consiliului Local Orășenesc, urmare a rezultatului scrutinului din 5 iunie. Primarul ales, Constantin Ana, a depus jurământul și a intrat în funcție, întărind dorința de a face din Primărie o instituție mult mai accesibilă locuitorilor din oraș.

În cadrul ședinței de astăzi a fost ales și viceprimarul orașului, Dan Sprinceană, care a primit 15 voturi din 16 consilieri prezenți.

Să mai spunem că, în componența sa, CL Pucioasa are 11 consilieri PSD, 5 PNL și 1 independent. Deși se bazează pe o majoritate solidă, a propriului partid, noul primar a declarat că își dorește să aibă de partea sa sprijinul întregului consiliu în proiectele de hotărâre inițiate. Fostul primar, Dănuț Bădău, ales consilier PNL, a renunțat la mandat.

Constantin Ana: Vreau să-i asigur pe toți cetățenii orașului, fie că au votat cu Ana Constantin, fie că au votat cu alt candidat, că, începând de astăzi, la Primăria orașului Pucioasa au un partener, au o echipă formată din primarul Ana Constantin și viceprimarul Sprinceană Dănuț, care va fi alături de dânșii în fiecare moment. Sunt sigur că vom reuși să facem schimbări importante în tot ceea ce înseamnă atitudinea Primăriei față de cetățeni. Sunt sgur că, ușor-ușor, vom pune în aplicare toate proiectele cu care am câștigat această competiție.

Onoare muncii!

investire constantin ana (2)investire constantin ana (3)investire constantin ana (4)investire constantin ana (5)investire constantin ana (6)investire constantin ana (7)investire constantin ana (9)investire constantin ana (10)investire constantin ana (13)investire constantin anainvestire constantin ana (14)investire constantin ana (15)investire constantin ana (16)investire constantin ana (12)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Mult succes si sa auzim numai de lucruri bune.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.