Constantin Ana, despre situația de la Pucioasa: Primarul Bădău a vrut să-și umfle mușchii și să ne arate cine e „împăratul”!

costi ana

Nu doar directorul Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița, Alexandru Oprea, l-a taxat pe primarul orașului Pucioasa, Dănuț Bădău, în subiectul livrării de apă potabilă la oameni. Consilierul județean Constantin Ana adaugă mai multe probleme la modul cum edilul s-a comportat în ultimele zile, în contextul creat:

Dl Bădău a gestionat situația la fel de prost cum a gestionat toate situațiile din oraș, de-a lungul timpului. În ce sens? Toată lumea a vrut să dea o mână de ajutor. Foarte mulți ne-am oferit să distribuim apă, să ajutăm oamenii să ajungă la surse, iar lucrul ăsta a fost împiedicat intenționat de primar. Compania de Apă făcuse un program de distribuire a apei potabile în cartiere, în zona de blocuri a orașului. Nu pot să-mi explic din ce motiv, dar la ordinul dlui Bădău, programul a fost anulat și toate mașinile au fost chemate la sediul Primăriei Pucioasa. Vă dați seama ce balamuc s-a creat, ce îmbulzeală inutilă, doar pentru că un primar îngust la rațiune a vrut să-și umfle mușchii și să ne arate nouă, puciosenilor, cine e „împăratul”. Să pui oamenii pe drumuri, să vină de la o distanță mare cu un vas de 30 l până în fața Primăriei mi se pare cinic și revoltător. Adică în nota acestui primar.

Mai mult decât atât, au fost multe surse alternative – oameni care au o fântână în curte, o spălătorie de la ieșirea spre Moțăieni și-a oferit sprijinul. Nu au fost sprijiniți în niciun fel, promovarea acestor mesaje a fost inexistentă, comunicarea la pământ.

Încă o anomalie: la Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Pucioasa, al cărui președinte este dl Bădău, nu a fost convocat reprezentantul ISU Pucioasa, unul din membrii cei mai îndrituiți să participe activ în astfel de cazuri. Mi se pare incredibil!

În fine, omul a încercat să scoată ceva foloase politice de pe urma unei situații dificile, dar și-a făcut mai mult rău, pentru că a creat tulburări și animozități în rândul puciosenilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.