Cristian Stan, replică virulentă la Radu Popa: Știm că-i place circul, dar și circul îl place pe el

cristian stan

Reacții pe bandă din partea membrilor BPJ al PSD Dâmbovița după atacurile deputatului Radu Popa. Au vorbit, deja, doi dintre primarii cu care social-democrații dâmbovițeni se mândresc, Gabriel Sandu de la Voinești și Constantin Stroe de la Șotânga. Vine acum o replică acidă la adresa lui Radu Popa din partea președintelui PSD Târgoviște, viceprimarul Cristian Stan, și el vicepreședinte al PSD Dâmbovița (ales cu cel mai mare număr de voturi). Într-o postare amplă pe contul de facebook, Stan desființează activitatea lui Radu Popa în contul partidului:

Am citit, deloc suprins, declarațiile deputatului Radu Popa. Nu pot să le numesc opinii politice, pentru că manifestările domniei-sale se încadrează în alt domeniu de specialitate. Câteva răspunsuri, însă, merită:

1. În calitate de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, mă delimitez ferm de afirmațiile acestuia. Ele nu reprezintă un punct de vedere al Organizației Județene, ci doar închipuiri personale.
2. Radu Popa este un adaos forțat la PSD Dâmbovița. Nimeni nu știe exact de unde a aterizat, în numele căror principii vorbește și pe cine reprezintă. Toată lumea știe, însă, că urăște efortul. De asta ne-am convins în campanie.
3. Apropo de campanie și de rezultate. Eu pot să îmi asum deschis responsabilitatea acestei campanii. Îi rog, însă, pe membrii și activiștii PSD Târgoviște, pe cei alături de care am mers zeci de kilometri pe jos, am urcat și coborât sute de scări de bloc, am parcurs toate cartierele municipiului, să ne spună de câte ori s-au intersectat cu Radu Popa și ce ajutor ne-a oferit el în campanie. E lesne să critici și dificil să construiești.
4. Cred că personajul se va trezi într-o dureroasă inferioritate în acest demers pe care l-a inițiat. Știm că-i place „circul”, dar și „circul” îl place pe el. Cu animatori de ocazie nu poți pretinde că faci politică de calitate.
5. Alegerile prezidențiale au fost câștigate în județul Dâmbovița în mod categoric. Așa cum au fost câștigate și cele europarlamentare, și cele parlamentare, și referendumul de suspendare a președintelui, și alegerile locale. A fost un efort comun extraordinar al unei echipe conduse de Adrian Țuțuianu. Cine nu înțelege lucrurile astea, dorește, probabil, eșecul PSD Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.