DECIZIE a conducerii PNL Dâmbovița, după venirea lui Miculescu: fără conferințe de presă!

pnl

Motto: Noi nu vrem altceva decât să punem în practică, eu, cel puțin, dacă reușesc să pun în practică toți anii ăștia de experiență pe care i-am acumulat în străinătate. Acolo e cu totul și cu totul altceva. Presa e respectată. (Dumitru Miculescu, copreședinte PNL Dâmbovița)


S-a întâmplat acum mai bine de o lună ultima conferință de presă a PNL Dâmbovița. Partidul își formase obiceiul de a organiza săptămânal întâlniri cu mass-media locală, iar suspendarea acestor conferințe s-a petrecut imediat după preluarea de către Dumitru Miculescu a șefiei PNL. Nu e nicio coincidență, ci urmarea unei hotărâri la vârful partidului de a nu mai ieși public, în conferințe de presă. Confirmarea vine chiar de la președintele Organizației Municipale și candidat PNL pentru Primăria Târgoviște, Ciprian Prisăcaru, care a fost interogat pe subiect:

Începând de astăzi, vom avea o frecvență destul de bună – și sper să vă mulțumească pe dumneavoastră, reprezentanții mass-media, dar și pe cei care ne urmăresc – a conferințelor de presă, unde veți putea dialoga cu noi sau cu reprezentanții noștri și de unde veți putea afla toate informațiile de care dumneavoastră și cetățenii municipiului Târgoviște au nevoie. N-aș putea să vă vorbesc în numele Organizației Județene.

Probabil cunoașteți decizia celor 2 copreședinți, însă eu vreau să fac referire strict la Organizația Municipală Târgoviște și la ceea ce vreau eu să facem noi aici”, a declarat Prisăcaru. Întrebat la ce decizie se referă, omul a răspuns: Aceea de a nu susține conferințele de presă despre care ați făcut vorbire mai devreme”.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.