Deputatul Ion Pârgaru a părăsit PNL și s-a alăturat echipei Tăriceanu! Îl urmează și ginerele Volintiru?

ion pargaru

S-a spart gheața și la Dâmbovița. De unde curgeau înscrieri de parlamentari din toată țara de la PNL către Partidul Reformator Liberal al lui Călin Popescu Tăriceanu, la noi era liniște. Doi deputați (Ion Pârgaru și Vasile Horga) și un senator (Sorin Roșca Stănescu) a scos PNL în Dâmbovița, e drept, sub acoperișul confortabil al USL.

Pârgaru, care e și socrul președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, a părăsit ieri PNL și s-a alăturat echipei lui Tăriceanu. Deputatul ales pe Colegiul Târgoviște a declarat pentru MediafaxAm luat această decizie pentru că acolo (în PLR – n.r.) sunt mai mulţi colegi de-ai mei, iar doctrina pe care a adoptat-o PLR este şi ceea ce gândesc eu pentru dezvoltarea în continuare a ţării noastre.

Mai mult, Ion Pârgaru a recunoscut pentru paginadepolitica.ro că mandatul de deputat se datorează în proporție covârșitoare susținerii masive pe care PSD (ca parte a Uniunii Social Liberale) i-a oferit-o: Știți, în momentul în care eu am fost ales deputat în Târgoviște, sprijinul meu a venit în proporție de peste 90% de la PSD. USL, mai bine zis! (…) Sigur că mă simt dator, pentru că ei m-au ales și m-au condus spre a învinge. Acum am angajamente față de cei care m-au ales. Eu am fost, totuși, șeful Comerțului Exterior într-un guvern PSD condus de Nicolae Văcăroiu. Înainte de a fi membru PNL, am fost mulți ani în PSD.

Trecerea lui Pârgaru la PLR a fost anticipată încă de acum 3 săptămâni de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Eu aștept să treacă domnul Pârgaru la gruparea Tăriceanu. Așa e informația mea, ceea ce înseamnă că pe domnul Volintiru nici socru-său nu-l mai înghite. La acel moment, interimarul PNL Dâmbovița ridica din umeri. Acum se concretizează informația lansată de Adrian Țuțuianu și întrebarea imediată e: Îl ia Pârgaru și pe ginere, după el, în partidul lui Tăriceanu?

Trăim și vedem. Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.