Deși PNL Dâmbovița e în degringoladă, Orban spune că „activitatea se desfășoară în parametri normali”!

Președintele PNL, Ludovic Orban, se află astăzi, 20 iulie, într-o vizită de lucru în Dâmbovița. El se întâlnește cu organizațiile din mai multe localități și discută cu membri Biroului Permanent Județean despre situația politică locală.

Care situație nu e deloc favorabilă PNL, și nu atât din perspectiva forței Partidului Social Democrat, cât mai ales din cauza haosului care a pus stăpânire pe filiala galbenă. Cu un președinte – Gabriel Grozavu și cu 2 parlamentari – deputatul Cezar Preda și senatorul Iancu Caracota, care se află într-un conflict aproape iremediabil, PNL Dâmbovița respiră ca să nu moară. Pierde primari, pierde consilieri, pierde alegători, iar atunci când nu-i ia alt partid, îi dă singur afară. La una din recentele conferință de presă, Cezar Preda spunea răspicat că Gabriel Grozavu are o „operă de demolare” în PNL, iar această strategie este „venită de la centru”, arătând, evident, către Ludovic Orban.

Care Ludovic Orban refuză acum să comenteze orice este legat de conflictul intern al organizației, limitându-se doar să pară paralel cu realitatea politică din județ. Sau, mai grav, să confirme spusele lui Cezar Preda cum că lucrurile se întâmplă cu aprobare de la București:

Nu cred că e vorba de o relație tensionată. Parlamentarii PNL au fost aleși în județul Dâmbovița de alegătorii PNL. Ei trebuie să acționeze împreună cu Organizația Județeană pentru reprezentarea cetățenilor care le-au încredințat votul și, de asemenea, pentru a convinge cât mai mulți cetățeni că PNL poate să-i reprezinte și are soluțiile potrivite pentru rezolvarea problemelor lor.

Activitatea Organizației Județene se desfășoară în parametri normali, conform obiectivelor stabilite în discuțiile pe care le-am avut.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.