Din nou, despre trocul UNPR – PNL Dâmbovița: Miculescu e un fel de geambaș de partide!

adrian tutuianu 7

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, reia o declarație de acum o săptămână și insistă pe faptul că, la momentul acesta, PNL și UNPR Dâmbovița sunt „cumpărate” de un singur om – Dumitru Miculescu, trecut de la șefia progresițtilor la cea a liberalilor fără a fi fost vreo zi înainte membru.

Adrian Țuțuianu:

Am spus că dl Miculescu și-a cumpărat 2 partide. Și susțin lucrul ăsta și astăzi. De ce 2 partide? Păi, a fost membru UNPR, numit, niciodată ales de vreun for statutar. A trecut peste noapte, cu arme și bagaje și cu toți oamenii la PNL, numit de dl Ludovic Orban. După o săptămână în care a umblat cu insigna UNPR-ului în piept și cu fular galben la gât, și-a trimis jumătate din oameni înapoi la UNPR, iar UNPR funcționează în clădirea care este proprietatea lui. Ce concluzie putem trage de aici decât că este un fel de geambaș de partide, care plimbă oamenii de colo până colo și încearcă să amețească opinia publică. De fapt, sunt oameni fără niciun fel de credințe politice, fără niciun fel de caracter în politică și oameni care, la momentul ăsta, poluează viața politică dâmbovițeană.

Președintele PSD Dâmbovița ironizează situația și-l provoacă pe Miculescu la o dezbatere chiar pe teme ce țin de istoria propriului partid:

Mie îmi pare rău de Partidul Național Liberal. N-am fost niciodată un dușman al PNL. Am fost partener într-o vreme, am fost și în adversitate politică, dar Partidul Național Liberal are o istorie care ar trebui respectată și de către cei care-l conduc astăzi. Cred că dacă facem mâine o dezbatere – eu mă ofer oricând – și discut cu dl Miculescu despre istoria PNL, vă asigur că eu știu foarte multe lucruri despre politicile Partidului Național Liberal, despre fruntașii Partidului Național Liberal și veți vedea că dl Miculescu nu cunoaște foarte bine nici cum se numește partidul.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Riposta” de la Columna TV.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.