Eșecul electoral al PNL Dâmbovița duce la decapitarea a jumătate din filiale. Nicio demisie în conducerea județeană

cioaca-volintiru

Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, Gabriel Cioacă, a anunțat, în cadrul emisiunii Față în față de la Columna TV, că rezultatul înregistrat de PNL Dâmbovița la europarlamentare nu va rămâne nepedepsit în teritoriu. În condițiile în care jumătate din filială a jucat strâmb, conducerile locale respective vor fi îndepărtate.

Zice Cioacă:

Am fi ipocriți să spunem că rezultatul ne mulțumește, că e un rezultat la care ne așteptam. Sigur că, cu toții ne așteptam la mai mult, având în vedere și resurse alocate și oameni implicați și modificările operate în sânul Organizației de-a lungul ultimei perioade. Dar se pare că nu toată lumea a înțeles că trebuie să tragă la aceeași barcă. Unii, liberali fiind și declarați fiind, au avut alte opțiuni, altă conduită, jenantă, din punctul meu de vedere. Nu poți să pretinzi că ești liberal autentic, dar să nu sprijini PNL.

Cred că vor fi mai mult de jumătate de organizații locale care vor avea președinți noi.

Măsurile astea categorice se opresc, însă, la șefii din teritoriu, fără a se extinde și la fotoliile celor care conduc PNL Dâmbovița. Purtătorul de cuvânt s-a căutat de argumente și a explicat:

La Dâmbovița nu se discută despre eventuale demisii la vârful Organizației. Nu e cazul. În condițiile în care obții mai mult cu 30 de procente decât la scrutinul precedent (n.a. – alegerile europarlamentare din 2009)… Asta e, suntem o organizație în ascensiune. Sunt convins că, la următoarele alegeri, cu o structură de oameni corecți în organizație, vom depăși media națională.

PNL Dâmbovița a obținut un scor de 10,15% la alegerile de duminca trecută, de 5 ori mai puțin decât PSD (50,31%) și sub PDL (14,14%).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

 1. Bratianu jr. says:

  Demisia e o chestiune de ONOARE.De unde atata la Volintiru?!?Tot ce mai avea a ramas la fostul VULCAN Bucuresti si o ciozvarta la CN Posta Romana…La Targoviste …nixT

 2. Decebal says:

  De unde Onoare la niste Mercenari veniti intr-un partid istoric doar cu unicul scop de a face bani…restul sunt motive si sentimente straine!
  Astia calca si pe morminte daca este nevoie ca scaunul sa nu se dezlipeasca de fundul lor!
  Daca vor vinovati sa se caute…..sa se dezpaducheze intai ei …..astia de la varf si centru…nu vii la noi cu lideri obscuri si patati, candidati alesi pe criterii de rudenie si interese!
  Promovezi orice persoana si candidat fugit de la alte partide iar din ograda proprie te uiti cu dispret si arunci o bomba peste ei doar….doar or murii, si scapi de ei !
  Stiti: – nu mor caii cand vor cainii!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.