Florin Grad, președinte executiv PSD Dâmbovița: UNPR nu scoate niciun consilier județean!

florin grad

Președintele executiv al PSD Dâmbovița, Florin Grad, consideră că toate eforturile și vocalizele pe care UNPR Dâmbovița le-a făcut până acum pentru a da impresia de forță politică importantă sunt inutile. În opinia social-democratului, scorul „interesului național” va fi unul nesemnificativ, cel puțin la nivel județean.

Întrebat, în cadrul emisiunii „Riposta” de la Columna TV, dacă este îngrijorat de o posibilă alianță post-electorală PNL – UNPR, Florin Grad a răspuns:

Nu ne îngrijorează, în special datorită faptului că eu cred că UNPR nu va scoate niciun consilier, cel puțin la nivelul Consiliului Județean. Sunt convins de acest lucru. După cum bine ați văzut într-un sondaj la nivel național, publicat marți, UNPR-ul, la ora actuală, se situează la 1% intenție de vot. Probabil că în Dâmbovița stă de 3 ori mai bine, care înseamnă 3%. Oricum, este o realizare să stai de 3 ori mai bine decât nivelul național.

P.S: Declarațiile președintelui executiv al PSD Dâmbovița au fost făcute cu 2 zile înainte să apară informația că Dumitru Miculescu, președintele UNPR Dâmbovița, va fi numit copreședinte PNL Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.