FOTO: A fost inaugurat sistemul centralizat de canalizare din satul Voinești!

voinesti (8)

S-a întâmplat astăzi, la Voinești, inaugurarea unuia din cele mai importante proiecte accesate și finalizate la nivelul comunei: sistemul centralizat de canalizare în satul de centru! Obiectivul a fost implementat și finanțat (95%) prin Administrația Fondului pentru Mediu, restul cofinanțării fiind asigurat din bugetul local.

Valoarea totală a investiției: 4.104.630 lei. Este primul proiect derulat prin AFM, din cele semnate în anul 2013 pentru județul Dâmbovița, care a fost finalizat.

Sistemul de canalizare se întinde pe o lungime de 7,8 km, în proiect fiind inclusă și o stație de pompare (2 pompe cu capacitate de 10 mc/h) și stația de epurare cu o capacitate de lucru de 300 mc/zi.

La momentul inaugurării au fost prezenți președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu – Adrian Gearâp, prefectul Ioan Marinescu, primarul comunei Voinești – Gabriel Sandu, senatorul Leonardo Badea, responsabilul administrativ al GAL „Valea Ialomiței” – Gheorghe Ana, primarii de la Cândești, Mănești, Malu cu Flori, Răcari, Râu Alb, Șotânga, Văleni, șefi de instituții deconcentrate, consilieri locali.

Gabriel Sandu: Este cel mai important proiect realizat la nivelul comunei Voinești. De la momentul recepției lucrării (21 iulie) până astăzi, deja, 300 de gospodării sunt branșate la sistemul de canalizare.

Adrian Gearâp: Eu vreau să-l felicit pe dl primar. Lucrarea a fost implementată într-un timp relativ scrut. Este meritul dumnealui, s-a ținut de grafic, s-a ținut de documente să fie toate în regulă, să poată fi decontate. Felicitări, de asemenea, și președintelui Consiliului Județean. Este foarte implicat, urmărește toate lucrările. La nivelul județului, avem acum 16 lucrări cu o valoare de peste 63 milioane lei și ne dorim să vedem cât mai multe proiecte finalizate anul acesta.

Onoare muncii!

voinesti (1) voinesti (2) voinesti (3) voinesti (4) voinesti (5) voinesti (6) voinesti (7) voinesti (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.