FOTO: Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită de lucru la Palatul brâncovenesc de la Potlogi

liviu dragnea - potlogi (3)

S-a întâmplat astăzi o vizită de lucru în județul Dâmbovița din partea vicepremierului Liviu Dragnea. E a treia prezență în județ pentru numărul 2 din Guvern și din PSD, după cea din iunie, la Potlogi, cu ocazia procesiunii solemne pentru resfințirea bisericii – ctitorie a lui Constantin Brâncoveanu, respectiv cea de la începutul acestei luni, atunci când a predat cheile a 12 microbuze școlare și a semnat mai multe contracte de finanțare pe proiecte REGIO sau pe OUG 28.

Vicepremierul a mers, în prima oprire a vizitei, la șantierul de lucru de la Palatul brâncovenesc din Potlogi, proiect european finanțat prin Programul Operațional Regional, pentru care au fost reluate lucrările în luna august, după o perioadă de blocaj, generată de rezilierea , în anul 2013, a contractului inițial. A fost semnat un nou contract de lucrări cu o durată de implementare de 15 luni. Licitația a fost câștigată de asocierea dintre SC Paulus SRL – SC Bautech General Construct SRL.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 40.795.151,20 lei (inclusiv TVA), din care 26.161.408,57 lei finanțare nerambursabilă.

La acest moment, stadiul obiectivului prezintă un procent de execuție de peste 20%. Se fac lucrări de arhitectură exterioară și interioară, la componentele artistice ale palatului, lucrări la zidul de incintă și terasamente la grădina palatului, lucrări la rețelele de apă, lucrări de arhitectură exterioară la casa veche, lucrări de structură și arhitectură la casa slujitorilor, lucrări de structură și arhitectură la cuhnie și droșcărie.

Liviu Dragnea: Palatul de la Potlogi poate deveni unul din cele mai importante obiective turistice la nivel național!

Onoare muncii!

liviu dragnea - potlogi (1) liviu dragnea - potlogi (2) liviu dragnea - potlogi (4) liviu dragnea - potlogi (5) liviu dragnea - potlogi (6) liviu dragnea - potlogi (7) liviu dragnea - potlogi (8) liviu dragnea - potlogi (9) liviu dragnea - potlogi (10) liviu dragnea - potlogi (12) liviu dragnea - potlogi (13)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.