Marius Caravețeanu și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL Dâmbovița! (declarații)

marius caraveteanu 2

Marius Caravețeanu (centru), încadrat de Adriean Budoiu, fostul primar de la Fieni (stânga) și deputatul Cezar Preda, actualul președinte al PNL Dâmbovița (dreapta)

S-a întâmplat astăzi, în sudul județului, întrunirea Biroului de Coordonare Locală al PNL Răcari, moment care a consemnat lansarea candidaturii primarului și președintelui PNL Răcari, Marius Caravețeanu pentru funcția de președinte al PNL Dâmbovița. Scaunul este ocupat acum de parlamentarul Cezar Preda, fostul deputat de Buzău fiind trimis de conducerea centrală să salveze organizația județeană după eșecul „Miculescu” de la alegerile locale. Doar că Preda a salvat-o până a nenorocit-o și mai rău, ducând-o, la parlamentare, către un rușinos procent de 19%, sub media națională.

Este, probabil, unul din motivele care l-au provocat pe Caravețeanu să-și asume candidatura:

De ceva vreme am fost îndemnat să mă implic mai mult în politica dâmbovițeană. Am tot ezitat să fac acest lucru din diverse motive. Dar vocile mai puternice, nu neapărat pe un ton ridicat, m-au determinat să mă gândesc mai bine la acest lucru. Și astăzi, aici, la Răcari, 2 aprilie 2017, la îndemnul dumneavoastră, dragi colegi și prieteni, vreau să vă spun că-mi manifest disponibilitatea și intenția de a participa la alegerile pentru desemnarea președintelui Partidului Național Liberal din județul Dâmbovița. Sunt convins că voi reuși realizarea acestui demers cu ajutorul dumneavoastră, cei prezenți, cu ajutorul tuturor membrilor de partid in județul Dâmbovița, cu ajutorul societății civile și, nu în ultimul rând, cu ajutorul presei locale.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.