Plecat din PRO ROMÂNIA la PNL, Răzvan Bejan și-a anunțat candidatura pentru Primăria Moreni / declarații

Fost viceprimar al municipiului Moreni până în urmă cu câteva săptămâni și fost lider local PRO ROMÂNIA, Răzvan Bejan a anunțat, astăzi, că va candida pentru funcția de primar la alegerile din 2024 din partea PNL. Cum bătălia se va duce împotriva candidatului PSD (încă nu a fost desemnat, se încălzesc mai mulți pe margine), Bejan lansează și un apel către liberalii din Moreni: să abandoneze blat-urile cu social-democrații:

Am un mesaj foarte clar pentru toată lumea din Moreni care simpatizează PNL, să vină alături de mine, să facem o structură puternică, dar, cum să vă spun, una e să facem blat cu PSD, alta e să facem alianță. Cred că au fost niște așa-zise blat-uri în trecut, la care eu n-aș vrea să mai particip. Dacă putem să ne privim onest în față, unii cu alții, și să luăm decizii importante pentru comunitatea din Moreni, eu sunt deschis; dar, dacă se apelează la mine pentru diverse mișmașuri, voi spune „pas”.

Primăria Moreni este un obiectiv de care nu trebuie să ne temem, nu trebuie să ne fie frică să afirmăm acest lucru. Am venit la PNL și sunt președinte interimar și îmi revine și sarcina de a candida la Primărie.

Președintele PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, a confirmat, cu optimism, decizia:

Este candidatul nostru pentru Primăria Moreni și, în mare proporție, viitorul primar.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.