PNL Dâmbovița, o nouă răfuială internă: Cezar Preda e un cadou pe care ni l-a făcut Blaga acum 2 ani. Ne uităm la dânsul, așa…

grozavu - plaiasu

Ce se întâmplă în PNL Dâmbovița, la nivel de conducere, nu mai suprinde pe nimeni, chiar nefiind de-al locului. Conflictul perpetuu între tot felul de „lideri” și lipsa unei activități consistente ca partid de opoziție au ștampilat deja filiala județeană.

Un nou episod se întâmplă acum, atacurile dintre deputatul Cezar Preda și conducerea interimară a organizației. Parlamentarul a acuzat recent „demolarea” din interior a PNL Dâmbovița.

Rugat să comenteze ieșirea publică a lui Cezar Preda, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu, a declarat:

Eu n-o să comentez în niciun fel și n-o să auziți niciodată de la mine vreun cuvânt urât despre niciun coleg, indiferent ce poziție ocupă în ierarhia partidului, dar să știți că, de-a lungul timpului, de când fac politică, am constatat că politica reprezintă o mare atracție pentru nebuni nediagnosticați încă.

Grozavu a fost completat de secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu, cu o nouă apreciere:

Dl Cezar Preda, în ochii noștri, este un cadou pe care ni l-a făcut dl Vasile Blaga acum 2 ani și un cadou îl primești ca atare, chiar dacă-ți place, chiar dacă nu-ți place. Ne uităm la dânsul, așa.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.