PNL Dâmbovița, răspuns la atacul dur al PSD: Răbufnire infantilă / vezi comunicatul

Comunicat de presă

Reacția PSD Dâmbovița (vezi aici), o dovadă de imaturitate politică

Partidul Național Liberal Dâmbovița a luat act de răbufnirea cel puțin infantilă a social-democraților dâmbovițeni, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de PSD Dâmbovița, în această dimineață. Spre deosebire de partenerii de la PSD, noi, liberalii, respectăm coaliția de guvernare, dar simțim nevoia de a face câteva precizări, pentru o informare corectă a cetățenilor.

Din păcate, din partea PSD auzim de fiecare dată aceeași replică referitoare la „greaua moștenire”.  Paradoxal, social-democrații sunt cei care s-au aflat cel mai mult la conducerea țării, în ultimii 30 de ani, iar dacă celebra „grea moștenire”nu ar fi doar o scuză puerilă, vina le aparține și ar trebui să și-o asume.

Noi, liberalii, am ținut țara în echilibru pe timpul pandemiei COVID-19, a crizei energetice, a crizei generate de războiul din Ucraina, iar acum a venit rândul lor să demonstreze că au o strategie și capacitatea de a asigura stabilitate. A venit momentul să iasă cu soluții concrete și imediate și să depășească faza deplângerii și lamentării.

Referitor la campania PNL Dâmbovița de informare și conștientizare pentru promovarea produselor românești și a producătorilor locali, ne pare rău ca partenerii noștri nu au înțeles semnificația acțiunilor noastre și faptul că prin consumul de produse românești putem dezvolta economia țării.

Este grav să te afli la conducerea Guvernului României și să nu înțelegi impactul achiziției și consumului de produse locale pentru susținerea producătorilor autohtoni, dezvoltarea afacerilor românești, creșterea nivelului de trai, asigurarea unor locuri de muncă, bunăstarea socială și creștere economică. Nu este vorba doar de patriotism, ci și de cultură economică. Dacă este necesar, suntem dispuși să le explicăm social-democraților impactul economic al consumului de produse de românești sau pot oricând să studieze exemplul Poloniei și cum s-a dezvoltat țara cu acest concept.

Pentru noi, o prioritate este să informăm și să convingem dâmbovițenii și pe toți românii să adopte un comportament de consum responsabil, mai puțin important este faptul că PSD alege să critice această campanie din lipsă de idei și în goana după imagine.

Referitor la aportul liberalilor în județul Dâmbovița, PSD se face că uită faptul că primarii liberali sunt în top la atragerea de fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltarea comunităților dâmbovițene cu proiecte și investiții în toate zonele, de la educație, la sănătate, infrastructură și utilități. Totodată, social-democrații par loviți de amnezie, uitând că guvernele PNL au alocat municipiilor, orașelor și comunelor dâmbovițene sume impresionante prin programele naționale.

Așa cum patru ani ne-am asumat guvernarea în momente de criză și am reușit să ținem țara în echilibru, suntem în continuare parteneri corecți și serioși de guvernare, sprijinim Guvernul condus de Ciolacu, venind cu expertiza miniștrilor noștri și cu măsuri corecte pentru a ajuta populația, iar atunci când este necesar sancționăm deciziile greșite.

În concluzie, considerăm comunicatul de presă dat de PSD Dâmbovița o expresie a imaturității politice și asigurăm dâmbovițenii să suntem preocupați cu evoluția economiei țării și căutăm în permanență soluții pentru a asigura stabilitatea.

BIROUL DE PRESĂ PNL DÂMBOVIȚA

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Felicitari PNL Dambovita pentru pozitia pe care ati luat-o! Ati tinut cont de interesele cetatenilor si ati luat pozitie ferma, dovedind o capacitate autentica de a gandi si actiona in interesul public. Este exact ceea ce oamenii de pe aceste meleaguri au nevoie si se pare ca PNL Dambovita are solutii concrete si pozitii clare ce le ofera sansa de a se dezvolta si progresa.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.