Președintele PNL Dâmbovița, acuzație gravă la parlamentarii organizației: Au așteptat o sentință nefavorabilă lui Orban. N-au ce căuta în PNL!

watermarked-caraveteanu - preda - caracota

Atac direct al președintelui PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, la parlamentarii Organizației – senatorul Iancu Caracota și deputatul Cezar Preda. Dacă, până astăzi, conflictul dintre cele 2 părți s-a hrănit mai mult din ironii, președintele intră acum la rupere.

Făcând trimitere la mesajul aspru al lui Ludovic Orban referitor la cei care, din interior, frânează activitatea partidului, Caravețeanu i-a atacat direct pe parlamentarii Iancu Caracota și Cezar Preda, indicându-i drept unii dintre aceia care au făcut propagandă în județ, sperând la o condamnare a lui Orban:

Mă raliez și eu și același mesaj îl am și astăzi și îl voi avea și în cadrul Comitetului Director Județean pentru cei care au un astfel de comportament, pentru cei care au așteptat o sentință nefavorabilă lui Ludovic Orban, pentru cei care mergeau prin județ cu „jalba în proțap” și îndemnau: „Stați liniștiți că, după sentință, o să se schimbe radical lucrurile”. Este mai mult decât penibil pentru un coleg, membru al Partidului Național Liberal, să spere la o sentință potrivnică, negativă pentru președintele partidului, doar în ideea că lui îi va fi mai bine, poate, pentru viitor. Acești oameni n-au ce căuta în PNL.

Întrebat dacă Cezar Preda sau Iancu Caracota sunt vizați de comentariu, Caravețeanu a răspuns direct: Se numără printre cele 10-12 persoane care au avut un astfel de comportament.

Este, fără doar și poate, cea mai gravă acuzație exprimată public în acest serial de conflict între liderul PNL Dâmbovița și parlamentari.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. hm! fumigenă care ajută la băgarea bățului prin gard.
    țărănoiul ăsta n-are organizație în județ după ce a dat cu ea de pămînt, dar a luat parul de la Șică și a găsit în cine să dea…
    curat politică de genunchiul broaștei! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.